• Select your website
  • NL

Sollicitatieprocedure

Hoe word ik een Innovation Maker?

 

1. Solliciteren 

Wil je de toekomst van de wereld vormgeven? Kom bij Altran! Klik op de knop Solliciteren op de relevante vacaturepagina. Als er op dat moment geen vacatures zijn die aansluiten bij jouw interesse of ervaring, kun je een open sollicitatie sturen.  Klik hier om onze vacatures te bekijken.

 

2. Screening 

De eerste screening is gebaseerd op je cv en motivatiebrief. Ook als we een goede match voor je vinden, kijken we naar andere, misschien betere matches met andere vacatures. Binnen een week laten we je weten of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijk sollicitatiegesprek.

 

3. Persoonlijk sollicitatiegesprek

Altran werkt met multidisciplinaire teams in een project-gerichte organisatie. Dat betekent dat je waarschijnlijk gesprekken voert met meerdere betrokkenen.

 

4. Aanbod 

Als het sollicitatieproces succesvol is afgerond, doen we je een voorstel om te werken bij Altran. Dit voorstel bevat ook de arbeidsvoorwaarden.

 

5. Aangenomen

Als je het voorstel aanneemt, ontvang je het contract en ga je op de afgesproken datum aan de slag. Jouw eerste dag bij Altran is een introductiedag, een trainingsdag voor nieuwe medewerkers. Hier ontvang je alle (praktische) informatie over Altran. 

Apply