• Select your website
  • NL

Onze Innovation Makers

Dominique de Wit

“Elke dag nieuwe uitdagingen”

Altran heeft mijn visie met nieuwe kansen uitgebreid. Ik werd aangenomen bij Altran als software engineer, maar na mijn eerste grote project werd me een positie aangeboden in het besturingssysteem management. Op dit moment werk ik als Solution Manager. Klanten vertrouwen op mij en elke dag is anders. Projecten veranderen immers continu. Mijn doel is om onze klanten te helpen om hun doelen te bereiken. Altran beïnvloedt mijn carrière en visie door begeleiding en focus en maakt mij hierdoor een goede manager.

Christian Litjes:

“Stimuleren van nieuwe initiatieven”

De belangrijkste reden dat ik het zo naar mijn zin heb is dat we echt een innovatief bedrijf zijn met veel gemotiveerde mensen. We zijn net even anders dan andere dienstverleners, er is veel ruimte voor initiatieven en veel stimulans voor de thuishobbyist. Denk bijvoorbeeld aan het innovatiebudget van Intelligent Systems/Altran waarmee je je eigen innovatieve ideeën kunt verwezenlijken tot een eigen hackerspace/werkruimte (het Altran InnovationLAB) voor hobbyisten. 

Floris Verstegen

“Het verschil maken”

Ik nam een ‘rugzak’ vol vaardigheden en expertise mee, die Altran heeft geholpen verder te ontwikkelen. Nu heb ik een richting gevonden voor mijn carrière en ben ik meer gespecialiseerd. Door het volgen van bootcamps en het opdoen van ervaring, richt ik me nu op functies en mogelijkheden die precies in mijn straatje passen. Ik ontdekte dat ik commerciële kwaliteiten heb, die geschikt zijn voor pre-sales activiteiten. Op dit moment ben ik een projectleider en ik verwacht dat ik de management ladder zal blijven beklimmen en steeds grotere teams en divisions zal leiden. Je legt de lat hoog voor jezelf en streeft steeds naar de volgende stap…

Johan Waterschoot:

“Complexe systemen achter ogenschijnlijk simpele zaken”

Ik vind het heel gaaf dat ik werk aan complexe systemen. Zo werk ik momenteel aan de aansturing van outdoor lighting systemen, oftewel de bekende straatlantaarn. Niets moeilijks aan, zou je denken, het ding moet aan of uit. Niets is minder waar, er komt zoveel meer bij kijken. Niet alleen foutdetectie, maar ook bij dynamisch gedrag; afhankelijk van de omstandigheden, zoals regen of verkeersdrukte wordt de hoeveelheid licht aangepast. Zo zit er ontzettend veel informatie in die simpele straatlantaarn. 

Arjen Visker

“Groeien in excellence”

Mijn werk bestaat uit het betwisten van aannames om betere resultaten te krijgen. Ik heb als doel een cultuur van continue verbetering te creëren. Mijn taak is het begeleiden van veranderingen. Ik werk bij Altran als Operational Excellence Consultant. Ik ben geen ingenieur, maar een management consultant dus mijn focus ligt op het doorvoeren van veranderingen met mensen. Altran gaf me de kans om mijn vaardigheden en horizon te verbreden. Toen wist ik niet veel over ICT, maar nu weet ik dat ICT de toekomst is. 

Bart Bouwman

"Ideeën worden producten"

De opdrachten waar ik aan werk, zijn interessant, leuk en ze maken een verschil. Het geeft me een trots gevoel dat we bij Altran werken aan zaken waar niemand anders in de high-tech sector al eerder aan gewerkt heeft. Ik heb bijvoorbeeld meegewerkt aan een systeem voor vingerafdrukherkenning dat nu wordt gebruikt in Afrika om fraude bij verkiezingen te verminderen. Dat is toch fantastisch? Het geeft me een kick om ideeën te transformeren tot tastbare producten die bruikbaar zijn voor klanten. 

Frans Verschuren

"Ervaring in verschillende disciplines"

Na het voltooien van mijn afstudeeropdracht kreeg ik direct een contract aangeboden en voor ik het wist, was ik op bezoek bij een klant in de halfgeleiderssector. Je doet ervaring op in verschillende disciplines in een relatief korte tijd. Je kunt vervolgens bij je manager aangeven als je klaar bent voor een nieuwe uitdaging. Er wordt dan een goede en passende oplossing gevonden. Dit houdt je werk interessant en je bent continu bezig met je persoonlijke ontwikkeling.

Ranadeep Pal

“Flexibiliteit”

Altran is flexibel en geeft ons de kans om te werken aan verschillende projecten, ook in het buitenland. Dit is zeer aantrekkelijk, zowel op persoonlijk als op professioneel niveau. Met Altran realiseerde ik me dat er veel meer mogelijkheden zijn om te leren en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. Ik heb een veel breder scala aan opties dan ik ooit heb gedacht. Door verschillende trainingen aan te bieden blijft Altran me helpen met het bereiken van mijn persoonlijke carrièredoelen. Het is een bedrijf dat je helpt om professioneel te groeien in de gewenste richting. 

Apply

i-Project

Intern promoten wij innovatie

Hackathon

Op afstandbestuurbare grijpmachine