• Select your website
  • NL

Afstuderen bij Altran Nederland

Praktijkervaring in een leuke omgeving!

Vind je het leuk om aan de nieuwste technologieën te werken? En wil je weten hoe het er nu echt aan toe gaat binnen Altran? Als hbo- of wo-student vind je bij ons veel mogelijkheden om praktijkervaring op te doen en jezelf vakinhoudelijk te prikkelen.

Wij bieden je de mogelijkheid om stage te lopen of af te studeren op hoog niveau en de praktijk van echte projecten te ervaren. Door de diversiteit aan opdrachten is er altijd een leuke opdracht te vinden die past bij jouw interessegebied. Mocht jouw ideale opdracht er niet bij staan, dan zijn we nieuwsgierig naar je eigen voorstel!

Bij ons ben je een half jaar onderdeel van een gezellige en informele organisatie met een grote passie voor techniek. We zien je als een volwaardig collega en je krijgt meer te zien van Altran dan alleen je afstudeeropdracht. Denk daarbij aan deelname aan workshops, Altran meetings, personeelsfeesten en borrels.

Naast een opdrachtgever krijg je ook een technisch coach toegewezen. Daarnaast krijg je alle ruimte om te sparren met onze experts, medestudenten en afstudeerders.

Interesse?

Heb je interesse in een (afstudeer) stage bij Intelligent Systems/Altran, dan kun je hieronder bekijken welke afstudeeropdrachten we hebben. Neem bij interesse of vragen contact met ons op op via iris.henst@remove-this.altran.com.

Bekijk hieronder de afstudeeropdrachten.