• Select your website
  • NL

Altran Nederland

Making innovations matter

Altran heeft ongeveer 1000 consultants in dienst in vestigingen in Eindhoven, Utrecht, Helmond, Zwolle en Leek. Altran levert diensten aan belangrijke spelers in de sectoren automotive-, transport-, luchtvaart-, industrie-, energie-, Life Science-, telecommunicatie- en de financiële sector. 

Over de Altran groep

Altran is wereldwijd leider op het gebied van innovatie en hightech engineering consulting en ondersteunt bedrijven bij het creëren en ontwikkelen van nieuwe producten en diensten. De Innovation Makers van Altran verlenen al meer dan dertig jaar diensten aan belangrijke spelers in de sectoren luchtvaart, automotive, energie, spoorwegen, financiën, gezondheidszorg en telecommunicatie.

Altran staat u bij in elke fase van projectontwikkeling; van strategische planning tot productie. Bij het leveren van diensten maken wij gebruik van de technologische kennis van de Altran Group in de volgende vijf kerngebieden: Intelligent Systems, Product Development, Lifecycle Experience, Mechanical Engineering en Information Systems.

In 2016 genereerde Altran Group een omzet van €2.120 miljoen. Altran heeft ruim 30.000 werknemers in dienst in meer dan 20 landen.