• Select your website
  • NL

Intelligent Systems

Intelligent Systems is de naam voor de nieuwe generatie embedded en realtime systemen met een hoge connectiviteit en een hoge verwerkingscapaciteit die complexe applicaties aankunnen. Doordat ze overal aanwezig zijn verandert de dagelijkse praktijk in alle sectoren en zien we een verschuiving in hoe consumenten communiceren.

Intelligent Systems /Altran is de gespecialiseerde afdeling van Altran die pakketoplossingen biedt aan klanten in alle sectoren. Klanten worden ondersteund bij het creëren van nieuwe zakelijke kansen en gebruikservaringen op het gebied van applicaties, zoals autonome systemen, smartphones, smartmeters, medische apparatuur, connected cars, geavanceerde luchtverkeerscontrole en smart sensoren. 

Intelligent Systems /Altran gelooft dat er drie belangrijke eisen zijn die intelligente systemen moeten vervullen om succesvol te kunnen zijn in de markt;

  • Technologie: oplossen van applicatiecomplexiteit, systeemintegratie en de behoefte van de maatschappij aan veiligheid en beveiliging.
  • Gebruik: om gebruikersacceptatie en marktaandeel te krijgen, moeten Intelligent Systems aantrekkelijk en efficiënt zijn en een probleemloze ervaring bieden.
  • Winstgevendheid: Intelligent Systems moeten kostenefficiënt en duurzaam zijn, en nieuwe bedrijfsmodellen ondersteunen in een wereld waarin de grenzen tussen spelers in de branche steeds meer vervagen.

 

 

 

Toegevoegde waarde

Onze toegevoegde waarde kan als volgt worden samengevat: onze klanten kunnen in co-creatie met Intelligent Systems /Altran innovatieve en kwalitatief betere producten lanceren met een kortere time-to-market. We hebben al vele bijdragen geleverd aan producten die onze klanten wereldwijd op de markt hebben gebracht. Altran functioneert in dit opzicht als partner, en we stellen hoge eisen aan onszelf en onze klanten.

Ga voor meer informatie over Intelligent Systems /Altran naar onze eigen website: intelligent-systems.altran.com.

Draadloos opladen

Het draadloos opladen van mobiele apparatuur is een snel groeiende markt. Momenteel zijn er twee standaarden die niet compatibel zijn met elkaar.

Mobiele app

De mobiele app biedt een eenvoudige en foutloze tijdsregistratie voor Pink Roccade Healthcare.

Intelligent Systems-academy

U wilt dat uw ingenieurs altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen? Wij verhogen uw innovatieve capaciteit door onze kennis met u te delen!

VueForge

Waarde creëren uit Machine-Driven Big Data