• Select your website
  • NL

Innovative Product Development

Innovatie was heel lang een geheim dat bedrijven vurig beschermden. Het was een goed dat zorgvuldig werd bewaard om meer winst te maken. Door de continu toenemende complexiteit van technologieën en kortere time-to-market-eisen, kiezen bepaalde spelers er steeds vaker voor om hun innovatieve processen te outsourcen, zodat zij zich kunnen richten op hun kernactiviteiten of op producten die nieuwe vaardigheden vereisen. Steeds meer bedrijven zijn dan ook op zoek naar een vorm van samenwerking met groepen als Altran. Niet alleen voor hulp bij individuele projecten, maar ook voor end-to-end-productontwikkeling, van concept/creatie tot design en prototyping.

Innovative Product Development van Altran is ontworpen om R&D-outsourcingkwesties op te lossen die alle sectoren gemeen hebben. Onze klanten kunnen  (een deel van) hun R&D-processen aan Altran outsourcen. Van de concept/creatie- en innovatiefasen tot supply chain-management; de diensten van Altran zijn gebaseerd op bewezen expertise.

Innovatieve productontwikkeling is het antwoord van Altran op het principe van open innovatie. Het is een van de vijf oplossingen van de groep, uitgevoerd door Altrans professionele, gespecialiseerde dochterondernemingen Cambridge Consultants, Scalae en Foliage. Altran kan als geen ander ondersteuning bieden aan klanten die een meer open innovatieve aanpak toe willen passen en hun productie, marketing of productontwikkeling willen outsourcen, afhankelijk van hun ‘maken of kopen’ strategie.