• Select your website
  • NL

Ruimtevaart en defensie

Wat als uw toekomst gestuurd zou worden door prestaties?

Innovators in ruimtevaart en defensie

De impact van klimaatverandering, terroristische dreigingen en verstorende invloeden op de markten, dwingen de luchtvaartsector om zich sneller dan ooit aan te passen. Of het nu gaat om het ontwikkelen van snellere en stillere vliegtuigen, communicatiesatellieten, systemen voor het observeren van de aarde of hightech beveiligingen, innovatie is de enige constante in een snel veranderende markt. 

De sleutel tot versnelde innovatie is samenwerking op mondiaal niveau. We hebben lokale teams in Europa, de Verenigde Arabische Emiraten en India. Deze teams optimaliseren synergie, ontwikkelen expertise van hoog niveau en integreren end-to-end-oplossingen in de hele waardeketen. Al meer dan 30 jaar werken we samen met alle belangrijke spelers, bieden we de allernieuwste technologische oplossingen en helpen we onze partners om de beste te zijn in hun markt. 

Bij Altran zijn we ons zeer bewust van de trends en het toekomstige groeipotentieel in de luchtvaartsector. Op basis van die kennis hebben we nieuwe vormen van samenwerking en allianties gestimuleerd. Zo werken we samen met onze belangrijkste klanten aan de ontwikkeling van tastbare, innovatieve oplossingen waarbij we de risico’s delen.

Contact our experts

Innovatief onderhoud voor zakenjets

Dubai World Central werkt samen met Altran aan het eerste, geavanceerde onderhoudscentrum voor zakenjets en helikopters. 

Ready for action

Dutch Space, the Dutch National Aerospace Laboratory and Altran have developed a flight simulator for the new Joint Strike Fighter. 

Altran in ruimtevaart en defensie