• Select your website
  • NL

Overheid

De innovatieve, efficiënte en op maat gemaakte oplossingen van Altran helpen overheidsorganisaties met het behalen van hun moderniseringsdoelstellingen.

De nieuwe overheid zal moeten innoveren. Zowel naar binnen als naar buiten gericht doen zich namelijk uitdagingen voor die op nieuwe manieren aangepakt moeten worden. Openbaar bestuur wordt effectiever en efficiënter gemaakt met behulp van computergestuurde, gestroomlijnde processen en structuren die tevens bijdragen aan meer transparantie. Met een hogere kwaliteit dienstverlening en het verbeteren van burgerparticipatie, bereiden overheden zich voor op de toekomst. Achter de schermen maken het verzamelen van gegevens en het meten van resultaten continue verbeteringen mogelijk.

Altran heeft ervaring opgebouwd door te werken met overheden in tientallen landen die met onze hulp hun doelen behalen op het gebied van modernisering en resultaat. Onze experts hebben jarenlange zakelijke en technologische ervaring in openbaar bestuur, openbare financiën, justitie, defensie en binnenlandse veiligheid, milieu, openbaar vervoer, gezondheid, sociale zaken en onderwijs.

Contact our experts

Big data de baas worden

Hoe volg je tienduizenden studenten en hoe gebruik je de gegevens om er nog meer aan te trekken?

Veilig drinkwater in Amsterdam

De inwoners van Amsterdam rekenen op het Waternet om hen te voorzien van uitstekend drinkwater afkomstig uit de nabijgelegen duinen.