• Select your website
  • NL

Life Sciences & Chemicals

Leven, wetenschap, gezondheid: geen compromissen.

De snelle opkomst van generieke geneesmiddelen op de markt dwingt grote farmaceutische spelers om hun bedrijfsmodellen aan te passen. Tegelijkertijd voldoen bedrijven in medische apparatuur steeds beter aan de behoeften aan grootschalige gezondheidszorg en zorg op afstand.

Altran is een belangrijke technologische vernieuwer in deze sectoren en biedt engineering-, IT- en consultingdiensten en -oplossingen voor de gezondheidszorg.

Complex en kapitaalintensief

Zowel R&D als de productie van innovatieve medische producten zijn zeer complex en vereisen veel kapitaal. Farmaceutische en biotechnische bedrijven en producenten van medische apparatuur moeten zich handhaven in concurrerende, snelbewegende markten en hebben te maken met steeds strengere wetgeving en hogere prijsdruk.

Altran heeft aangepaste strategische, operationele en technologische oplossingen die bedrijven ondersteunen in alle fasen van de levenscyclus van medische producten. Daarnaast biedt Altran innovatieve diensten op maat voor de optimalisatie van Healthcare Delivery Systems als antwoord op de sociale, demografische, economische en technologische veranderingen.