• Select your website
  • NL

Financiële diensten

Wij stellen de financiële wereld in staat zich weer te richten op duurzame groei en op de transformatie van informatie en zakelijke technologie.

Jaren van sterke groei zorgden voor de transformatie en diversificatie van de diensten en activiteiten van financiële instellingen. De huidige recessie dwingt spelers in de financiële dienstverlening ertoe hun bedrijfsmodellen te herzien en zich meer te richten op tastbare performance indicators en meer aandacht te geven aan regulering en risico's.

Tegelijkertijd vinden er bredere technologische veranderingen plaats gericht op de verbetering van communicatie, interactiviteit en performance. Denk bijvoorbeeld aan customer experience, mobiele betalingen/NFC, financiële IT-beveiliging, digitale transformatie en big data. Deze ontwikkelingen zijn van groot belang voor alle niveaus in de financiële sector, omdat ze financiële instellingen de kans geven hun strategieën te verfijnen, hun diensten te verbeteren en om zich op die manier te onderscheiden van hun concurrenten. 

Altran biedt expertise in projectmanagement, bankzaken en technologie. Wij combineren zakelijke kennis en technische expertise zodat u kunt rekenen op de beste ondersteuning en aan uw wensen gepaste diensten en levering.

Contact our experts

Altran in financiële diensten