• Select your website
  • NL

Energie en industrie

Altran biedt wereldwijd engineering-, IT- en consultingdiensten, en -oplossingen aan meer dan 300 klanten.

Bedrijven in de verschillende industriële marktsegmenten, zoals zware industrie of industriële apparatuur, stellen hoge eisen aan hun ontwikkelingsprocessen, omdat een steeds kortere time-to-market bepalend is voor de zakelijke waarde. Planningen worden zorgvuldig gecoördineerd dankzij het samenbrengen van mechanische, elektrische en softwarecomponenten. Technologie is de drijvende kracht en Altran u helpt met efficiëntere en verbeterde processen.

De energievraag en schaarste van fossiele brandstoffen nemen wereldwijd toe, wat leidt tot een toenemende behoefte aan nieuwe ecologische oplossingen. Dit brengt serieuze uitdagingen op het gebied van technologie en IT met zich mee. We begrijpen dat onze klanten in de energiesector dagelijks worden geconfronteerd met deze uitdagingen.

Onze expertise in de energiesector is breed en beslaat engineering, veiligheid, naleving van normen voor apparatuur en installaties, projectmanagement, inbedrijfstelling en inkoop. In een wereld waar concurrentie en prestatie steeds belangrijker worden, helpen we om de energieverlening te verbeteren. Daarnaast optimaliseren we de energiemix en de efficiëntie van tertiaire diensten en industriële installaties.

Contact our experts