• Select your website
  • NL

Automotive, infrastructuur en transport

Bedrijfsmodellen voor toekomstige mobiliteit.

Innovatie

Slim, flexibel en verbonden. De nieuwe auto-industrie is net zo slim als de auto's die ze produceert. R&D-afdelingen, gedreven door klant- en milieubehoeften, richten zich op innovatieve mobiele oplossingen waar andere bedrijfsmodellen horen. 

Deze nieuwe aanpak zorgt voor de opkomst van nieuwe vormen van samenwerking, toepassingen en infrastructuren. Het opent ook deuren naar nieuwe, opkomende markten met  groeipotentieel, en maakt het mogelijk bredere, innovatieve mobiliteitsoplossingen te onderzoeken voor de toekomst.

Door technologieën en sectoren te koppelen kan Altran haar partners wereldwijde oplossingen bieden op het gebied van automotive, infrastructuur en transport.  We zijn al meer dan 20 jaar partner van toonaangevende original equipment manufacturers (OEM’s) en Tier 1 en 2-leveranciers over de hele wereld. We zijn toonaangevend in design, powerrain, veiligheids- en rijassistentie, connected car en infotainment, E-mobiliteit, voertuig energiemanagement, productieplanning en -logistiek, en aftersales. Altran ondersteunt haar klanten om uitdagingen om te zetten in kansen.

Contact our experts

Slimme auto's de weg op

Auto's worden steeds slimmer. Altran ontwerpt en integreert nieuwe functies in video-gebaseerde rijhulpsystemen.

Stille motor, efficiënt rijden

De benzinemotor van de toekomst vraagt om een oplossing die pingelen vermindert en daarmee brandstofverbruik verlaagt.

Modular, slimme auto van de toekomst