• Select your website
  • NL

VueForge™

Creëer nieuwe bedrijfskansen met machine-geproduceerde big data

In sectoren zoals automotive, gezondheidszorg, spoorwegen en zelfs de energiesector zijn de machines steeds meer verbonden en bieden ze geleidelijk steeds meer toegang tot hun gegevens. Er worden enorme hoeveelheden gegevens verzameld door talloze sensoren in auto's, treinen, vliegtuigen, medische apparatuur enzovoort. Het aantal verbonden machines wordt in 2020 op tientallen miljarden geschat. Deze nieuwe markt van industriële big data werpt de fundamentele vraag op hoe big data tot nieuwe bedrijfskansen kunnen worden getransformeerd.

Altran heeft VueForge™ ontwikkeld, een industrieel end-to-end-aanbod voor big data die door machines worden geproduceerd, waarbij gegevens achtereenvolgens worden verzameld, getransporteerd en getransformeerd tot informatie. Vervolgens wordt deze informatie omgezet in diensten die het pad effenen voor nieuwe bedrijfskansen.

Keith Williams, Group Vice-President van Intelligent Systems/Altran, legt uit: “VueForge™ is een uniek aanbod voor het internet van machines omdat het technologie, toepassingen en nieuwe bedrijfsmodellen combineert; dit is van doorslaggevend belang om succesvol te zijn in de complexe wereld van de connectiviteit. VueForge™ is gebouwd op basis van de expertise van Altran en de technologische accelerators die in-house en via een partner-ecosysteem zijn ontwikkeld."

VueForge™, industriële big data transformeren tot nieuwe bedrijfskansen