• Select your website
  • NL

Risk Based Testing

Zorg voor een betaalbare teststrategie

Het testen van systemen komt steeds meer onder de druk te staan. Enerzijds worden producten steeds complexer vanwege het steeds grotere softwarecomponent en worden de doorlooptijden korter. Anderzijds veroorzaken de activiteiten die aan het testen voorafgaan gewoonlijk vertragingen. Desondanks moeten er hoogwaardige producten worden geleverd. Altran levert intrinsiek goede software dankzij onze engineering- en testmethodes.

Test Managers van Altran zeggen hierover het volgende: "De methode met de Product Risk Matrix tool (PRISMA®) ondersteunt de testmanager bij het uitvoeren van risicogebaseerd testen. Onze software helpt testers om een product-risicomatrix te maken. PRISMA® garandeert dat de focus op de inhoud blijft in plaats van op gegoochel met cijfers in een spreadsheet programma. We richten ons op de gebieden die het meest risicogevoelig zijn, waardoor de kwaliteit van de tests toeneemt. Het basisprincipe is testen op het niveau "goed genoeg" in plaats van naar perfectie te streven en elk detail van het systeem onder de loep te nemen. De belangrijkste vraag die testers moeten beantwoorden, is of een systeem goed genoeg is om op de markt te komen."

Altran heeft een speciale training voor de PRISMA® methode ontwikkeld. Deze workshop biedt een interactieve manier om inzicht te verkrijgen in de afzonderlijke stappen van de PRISMA® methode.

Als u geïnteresseerd bent, kunt u de PRISMA® test tool hieronder gratis downloaden.