• Select your website
  • NL

Low Power Management

Wij helpen u bij het optimaliseren van het stroomgebruik van uw apparaat

Zou het niet geweldig zijn als uw apparaat zonder batterijen zou werken? Als u aan internationale eisen met betrekking tot energieverbruik kunt voldoen? Als de batterijduur van uw apparaat langer is dan die van uw concurrenten? Als de energiebron van uw apparaat optimaal geschikt zou zijn voor het energieverbruik van het apparaat?

Herman Roebbers, Senior Software Architect bij Altran: “In onze visie worden in de toekomst vrijwel alle apparaten verbonden apparaten. Het gevolg hiervan is echter dat we apparaten die voorheen nooit verbonden waren van elektrische stroom moeten voorzien. In veel gevallen is het gebruik van een stopcontact niet uitvoerbaar en het om de paar weken vervangen van de batterijen is ook geen optie.” 

Altran bouwt voort op haar expertise in alle aspecten van embedded systemen met een ultralaag stroomgebruik, gericht op stroomverbruik en stroombesparing. We bieden u een workshop/training om uw medewerkers te trainen in het optimaliseren van het stroomgebruik van uw apparaat. We helpen u ook bij het analyseren van het energieverbruik van uw apparaat door middel van een energiescan. Door het energieverbruik van uw apparaat af te stemmen op de activiteiten, adviseren we u over de grootste te behalen verbeteringen en de laagste kosten. We kunnen uw energieverbruik ook optimaliseren door middel van Consultancy. Onze ruime ervaring in stroombeheer garandeert dat we de best mogelijke resultaten voor u behalen.