• Select your website
  • NL

Energie en Industrie

Bij steeds meer gebouwen en huizen worden slimme met het internet verbonden producten geïnstalleerd. Honeywell Customized Comfort Products (HCCP) speelt in op deze Internet of Things (IoT)-trend en ontwikkelde samen met Altran nieuwe functionaliteiten voor verwarmings- en ventilatiesystemen.

Draadloos opladen van NXP maakt het mogelijk meerdere apparaten op dezelfde draadloze oplader op te laden. Deze apparaten moeten wel compatibel zijn met de draadloze powertransmissietechnologie die in de oplader is ingebouwd.

De klant staat meestal niet stil bij de complexe systemen die werden ontwikkeld om hem het leven te vergemakkelijken. Iedereen vindt het bijvoorbeeld volstrekt normaal om voor zijn persoonlijk gebruik over voldoende elektriciteit en gas te beschikken. En toch is dat slechts mogelijk dankzij spitstechnologie.

Duurzame ontwikkeling, duurzame energie

Ontwikkeling van een concept voor duurzame energiesystemen en ontwerp van een autonomieproject voor energie op Vlieland (Waddengebied)

Altran biedt engineeringoplossingen voor de gespecialiseerde Spent Nuclear Fuel (SNF)-opslagsystemen in India om te verzekeren dat deze voldoen aan de voorschriften op het gebied van constructie, temperatuur, beveiliging en kritikaliteit. 

Altran biedt zogenaamde owner’s engineering (OE)-diensten aan het ITER-project. ITER (International Thermonuclear Experimental Reactor) is een experimentele reactor die momenteel onder constructie is op onderzoekscentrum Cadarache. 

 

 

De e-monitoringsdiensten van Altran helpen klanten met het optimaliseren van de prestaties van warmtekrachtcentrales. 

Altran neemt volledige software lifecycle over van grote klant in de Hightech Machinebouw. Een succesvolle langdurige verbintenis creëert meerwaarde voor alle partijen.

Bij onze klant was de totale cyclus van requirement specificatie tot en met testen van ontwikkelde onderdelen te lang. Hierdoor waren specificaties achterhaald en meerdere malen gewijzigd op het moment van opleveren van de tools. Er was meer flexibiliteit nodig om snel resultaat te behalen.