• Select your website
  • NL

Automotive

Pingelen wordt veroorzaakt door zelf-ontbranding in de benzinemotor dat vervolgens prestaties vermindert. De benzinemotor van de toekomst vraagt om een oplossing die het begin van pingelen vertraagt en benzineverbruik reduceert.

Kunnen we de filedruk verminderen zonder extra asfalt of verkeerstechnische maatregelen? En weet de ANWB straks al op afstand wat er aan de hand is als u met uw auto langs de kant van de weg staat? Als het aan Altran en Beijer Automotive ligt wel. Samen ontwikkelden we een intelligente boordmodule waarmee de voertuiggegevens van vrijwel alle merken en typen auto's op afstand kunnen worden uitgelezen.

TomTom BRIDGE: Het verbinden van bestuurders met informatie over Wegenbouw Waarschuwingen, een project van het Nederlandse ministerie van Infrastructuur en Milieu. 

Mirror Controls international, MCi, is marktleider in het ontwerpen en produceren van actuatoren (verstelinstrumenten) voor buitenspiegels voor de complete automobielindustrie. De kracht zit in het omzetten van ideeën naar concrete producten met een hoge precisie en stabiliteit. MCi durfde het ook aan in te spelen op de nieuwe ontwikkelingen in de automobielindustrie om zowel brandstofverbruik als CO2-uitstoot te verlagen door een project op te zetten voor de ontwikkeling van een actuator voor een Active Grille Shutter (AGS).

Video is de toekomst van communicatie, ook op de weg. De visuele revolutie is in volle gang en daardoor worden er steeds nieuwe functies toegevoegd aan video-based rijhulpsystemen. 

Ontwikkeling en lancering van een nieuw, high-performance hybride concept met een laag benzineverbruik in samenwerking met een toonaangevende Duitse autofabrikant.