• Select your website
  • EN

24 March 2017

Altran Engineering Event een groot succes

Bijna 100 klanten en relaties bezochten op 23 maart het Altran Engineering Event in Helmond. Een feestelijke dag met een live radio uitzending van BNR Zakendoen, de onthulling van het nieuwe Altran logo en rondleidingen door de unieke testfaciliteiten van Altran Engineering in Helmond.

In navolging van de overname door Altran is Benteler Engineering Services in Helmond op 23 maart formeel omgedoopt tot Altran Engineering. In het bijzijn van alle gasten en het personeel van Altran Engineering werd het nieuwe logo van Altran door Elly Blanksma, Burgemeester van Helmond en Edwin Manten, CEO Altran Netherlands op grote hoogte onthuld. Rondom dit formele moment waren er diverse activiteiten georganiseerd.

De dag begon met een live uitzending van BNR Zakendoen vanuit onze eigen locatie op de Automotive Campus in Helmond. Klik hier om de uitzending terug te luisteren met daarin onder andere Carel van Helsdingen, CEO van 2getthere, een Brabant debat met Peter Struik van werkgeversvereniging BZW en Imke Carsouw van Brainport Development én Burgemeester van Helmond Elly Blanksma over ambitieuze ontwikkelingen voor een stad met ruim 80.000 inwoners. 

Direct na de uitzending van BNR Zakendoen werden alle aanwezigen welkom geheten en volgde een korte toespraak van Edwin Manten, Gerard van Lankveld en Elly Blanksma waarin de kracht van het samengaan van beide ondernemingen voor klanten van Altran en het belang voor de regio benadrukt werd. Aansluitend werd het gloednieuwe logo van Altran op feestelijke wijze onthuld en volgde een heerlijke lunch met gelegenheid om te netwerken. 

Om alle gasten kennis te laten maken met de know-how en faciliteiten van Altran, volgde er een rondleiding door de afdelingen testing & protobouw. Naast uitleg over diverse testopstellingen en demo’s kon de eerder in de uitzending van BNR ter sprake gekomen ”People Mover” van 2getthere met eigen ogen in aanbouw aanschouwd worden. 

We kijken terug op een zeer geslaagde dag en willen alle aanwezige gasten en ons personeel hartelijk danken voor hun aanwezigheid!