• Select your website
  • EN

16 March 2017

Altran Engineering klantevent 23 maart 2017

Op donderdag 23 maart opent Altran Engineering de deuren. Wilt u live een radio-uitzending van BNR Zakendoen en de onthulling van het nieuwe Altran logo bijwonen? U bent van harte welkom bij Altran Engineering in Helmond om de uitzending die in het teken staat van de Dutch Automotive Week met gasten als Elly Blanksma, burgemeester van Helmond en Carel van Helsdingen, CEO van 2getthere mee te maken. Optioneel staan ook nog een lunch en een rondleiding in het vernieuwde Test Center en de afdeling Prototype Bouw op het programma. Schrijf u nu in!

 

 

 

U bent als relatie van Altran tussen 10.00 en 12.00 uur van harte welkom om live “radio te kijken” en de uitzending van BNR Zakendoen bij te wonen. In het programma komen spraakmakende gasten en ondernemers aan het woord. De line up van deze bijzondere locatie uitzending staat voor een groot deel in het teken van de Dutch Automotive Week. Reeds bevestigde gasten zijn Burgemeester van Helmond Elly Blanksma en Carel van Helsdingen, CEO van 2getthere. Vaste columnisten Ben van der Burg en Kees de Kort zullen ook aan bod komen.

Formeel gedeelte

Na de uitzending volgt een welkomstspeech vanuit de Directie van Altran en een formeel moment met de onthulling van het nieuwe logo van Altran door Elly Blanksma, Burgemeester van Helmond. Gedurende de aansluitende lunch is er volop gelegenheid om bij te praten en onderling te netwerken.

Rondleiding

Tot slot bieden we u tijdens de rondleidingen een uniek kijkje in het vernieuwde test center en de afdeling prototype bouw. Zo kunt u met eigen ogen ontdekken wat Altran Engineering te bieden heeft.

U kunt zich aanmelden via deze link.