• Select your website
  • EN

News

News

46 matching results found.

1 2 3 4 ... 10

2017-03-16

Altran Engineering klantevent 23 maart 2017

Op donderdag 23 maart opent Altran Engineering de deuren. Wilt u live een radio-uitzending van BNR Zakendoen en de onthulling van het nieuwe Altran logo bijwonen? U bent van harte welkom bij Altran Engineering in Helmond om de uitzending die in het teken staat van de Dutch Automotive Week met gasten als Elly Blanksma, burgemeester van Helmond en Carel van Helsdingen, CEO van 2getthere mee te maken. Optioneel staan ook nog een lunch en een rondleiding in het vernieuwde Test Center en de afdeling Prototype Bouw op het programma. Schrijf u nu in!

2017-03-08

Zuidasdok

Substantial boost to the accessibility and quality of life in the Amsterdam region. Altran Netherlands is involved in this project as a strategic partner of the combination, and will be focusing on the systems engineering of the road tunnels and bridges.

2017-03-06

Altran and CipherLab at Euroshop

EuroShop 2017 will take place from 5 to 9 March 2017. Altran and CipherLab will be there to showcase a demo based on the Altran Mobile Enterprise solution. EuroShop is the world indicator and innovation platform of future developments in the retail trade.

2017-02-01

Samenwerking cruciaal in Civil Engineering markt

Als geen ander weet Altran dat efficiënte samenwerking tussen partijen zorgt voor goede kwaliteit en een snelle oplevering van grote projecten . In deze complexe projecten adviseert Altran niet alleen over de software binnen de inframarkt maar ook over technische oplossingen die rekening houden met kosten, planning, risico’s en EMVI. Wij participeren graag in DBFM projecten waarbij de opdrachtnemer zowel verantwoordelijk is voor het ontwerp en de realisatie van het project, als voor de financiering en het totale onderhoud.

2017-02-01

Altran programmasponsor BNR Zakendoen

Vanaf 1 februari is Altran Nederland een jaar lang als programma sponsor verbonden aan het radioprogramma BNR Zakendoen dat gepresenteerd wordt door Annette van Soest en Thomas van Zijl. In BNR Zakendoen komen elke werkdag tussen 10.00 en 12.00 uur diverse topondernemers aan het woord en worden luisteraars op de hoogte gebracht van het laatste nieuws en diverse economische, maatschappelijke en politieke actualiteiten.

1 2 3 4 ... 10

Page top