• Select your website
  • EN

News

News

43 matching results found.

1 2 3 4 ... 9

2017-02-01

Samenwerking cruciaal in Civil Engineering markt

Als geen ander weet Altran dat efficiënte samenwerking tussen partijen zorgt voor goede kwaliteit en een snelle oplevering van grote projecten . In deze complexe projecten adviseert Altran niet alleen over de software binnen de inframarkt maar ook over technische oplossingen die rekening houden met kosten, planning, risico’s en EMVI. Wij participeren graag in DBFM projecten waarbij de opdrachtnemer zowel verantwoordelijk is voor het ontwerp en de realisatie van het project, als voor de financiering en het totale onderhoud.

2017-02-01

Altran programmasponsor BNR Zakendoen

Vanaf 1 februari is Altran Nederland een jaar lang als programma sponsor verbonden aan het radioprogramma BNR Zakendoen dat gepresenteerd wordt door Annette van Soest en Thomas van Zijl. In BNR Zakendoen komen elke werkdag tussen 10.00 en 12.00 uur diverse topondernemers aan het woord en worden luisteraars op de hoogte gebracht van het laatste nieuws en diverse economische, maatschappelijke en politieke actualiteiten.

2017-01-19

Altran Netherlands en Altran Engineering in Winter Efteling

Op zaterdag 19 januari 2017 was het zover: Zo'n 1200 Altran medewerkers in Nederland waren met hun partner en/of gezin aanwezig tijdens de Winter Efteling. En het was met recht een winterse Efteling: een laagje sneeuw en winterse temperaturen ontbraken niet. Bedankt allemaal voor jullie komst, we hopen dat jullie genoten hebben!

2017-01-05

Altran is supporting ASML in its model-driven engineering efforts

Altran is supporting ASML in its model-driven engineering efforts. Among other things, Altran is assisting in the introduction of new domain-specific languages. It’s also defining the language architecture, which can be used to model the use of languages in the development process.

2016-12-15

LinkedIn Altran

Vanaf 4 januari 2017 wordt onze lokale LinkedIn bedrijfspagina opgenomen in de wereldwijde Altran bedrijfspagina. Volg deze pagina om op de hoogte te blijven van ons zakelijk en recruitment nieuws.

1 2 3 4 ... 9

Page top